HRVATSKA HOTELI

MEDULIN / VODICE / OREBIĆ-PERNA / PIROVAC / GRADAC / TROGIR / JELSA
RANI BUKING POPUSTI!!!
Mediteranska država, ubraja se među manje države Evrope, karakteriše je velika različitost regija, od planina i plodnih nizija, do razuđenih obala i ostrva. Zauzima površinu od 56.542km² i u njoj živi oko 4,5 miliona stanovnika. Na severu se graniči sa Slovenijom i Mađarskom, na istoku sa Srbijom, Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom, a na zapadu sa Italijom. Obala Hrvatske zauzima veći deo istočne obale Jadranskog mora i karakteriše je velika razuđenost, brojna ostrva, zalivi i mnoge kontinentalne destinacije za letovanje. Najpozantije turističke regije Hrvatske su: Dubrovnik, Makarska, Istra i Brioni, ostrva Hvar, Brač, Korčula, gradovi Split, Zagreb, Pula, Zadar...
Medulin, malo ribarsko mesto, udaljeno svega nekoliko kilometara od Pule,poslednjih godina je znatno razvilo turistički potencijal, te se razvilo u značajan turistički centar Istre i Hrvatske. Gradić Medulin obiluje prekrasnim plažama gde se nalaze i najveći smeštajni kapaciteti Medulina, kategorisani hoteli koji gostima pružaju neposredan kontakt sa morem i plažama, te u potpunosti osiguravaju sve radosti letovanja na moru. Zasigurno će obogatiti i raznovrsna gastronomska ponuda, koju čine mnogobrojni riblji restorani, pizzerie i ostali lokali u centru Medulina. Šetnja rivom uzavrelim letnjim večerima takođe će mnoge ispuniti, a za ´noćne ptice´ tu je i noćni sadržaj u Medulinu, barovi, zabavni centar, disco club i sl.
Vodice ima oko 5100 stanovnika i leži u gravitacijskom području Šibenik. To je ujedno i najbliži veći grad. Vodice su naročito poznate po izuzetno bogatoj ugostiteljskoj ponudi. Ima više od 100 ugostiteljskih objekata, od kojih polovina nudi hranu (ribe, školjke, rakove, testeninu, tradicionalna jela), uključujući stara i izvorna dalmatinska jela.U mestu su tri teniska kompleksa, fudbalsko igralište, igrališta za košarku i odbojku. Postoje škole ronjenja, jedrenja na dasci, a organizuje se i podvodni fotosafari. Postoje organizovani izleti.
Orebić je dobio ime 1584. po velikoj familiji Orebić koja se doselila iz okoline Bakra i čiji su članovi odigrali važnu ulogu u istoriji Orebića.Orebić je smešten na jugozapadu poluotoka Pelješca ispod brda Svetog Ilije. Nalazi se na Pelješkom kanalu nasuprot grada Korčule na istoimenom otoku te je sa njim povezan trajektom. Iako je Opština smeštena na poluostrvu skoro po svemu je ostrvskog karaktera. More i morska obala u potpunosti prožimaju krajolik.Glavan delatnost je turizam.
Pirovac je mediteransko mesto na Šibenskoj rivijeri koje uz prirodne lepote kao što su predivne plaže i uvale, borove šume, maslinici, kristalno čisto more, te predivni zalasci sunca, krase i vredni kulturno-istoriski spomenici: Obrambeni bedemi iz 1505., crkva sv. Jurja iz 1506., gotički sarkofag s reljefom iz 1447. u kapeli obitelji Vrančić-Draganić, te ostaci franjevačkog samostana iz 1511. godine na otoku Sv. Stjepana gdje su pronađeni i ostaci rimske civilizacije. Samo mesto obiluje ponudom domaćih mediteranskih specijaliteta u brojnim restoranima, konobama, caffe barovima. noćni klubovi, razni rekreativni sadržaji, te izleti do obližnjih nacionalnih parkova Krka i Kornati, te parka prirode Vranskog jezera upotpunjuje ponudu ovog primorskog gradića.
Na samom kraju Makarske rivijere smestio se Gradac, najveće mesto Gornjeg Makarskog primorja sa 3615 stanovnika. Stanovnici se osim tradicionalnog ribarstva i maslinarstva bave turizmom i ugostiteljstvom. Prekrasna plaža Gornja vala, južno od luke, najduža na Makarskoj rivijeri privlači mnogobrojne turiste. Prvi hotel izgrađen je davne 1919. Danas osim privatnog smeštaja u kućama, vilama i apartmanima u Gracu postoji nekoliko hotela visoke kategorije. Danas je Gradac poznato turističko mesto sa svim potrebnim ugostiteljskim i turističkim sadržajima, te brojnim načinima za opuštanje, odmor i rekreaciju.
Trogir je istorijski grad i luka na jadranskom primorju u Splitsko-Dalmatinskoj županiji. Nalazi se izmežu ostrava Čiovo i zapadno od grada Splita. Od 1997. God uvršten je u UNESCO listu svetske baštine. Kultura Trogira nastala je pod uticajem starih Grka a zatim Rimljana i Mlečana.Danas je turizam najvazniji ekonomski faktor u regionu .
Opština Jelsa i otok Hvar bogati su mnogobrojnim kulturno-istorijskim spomenicima koji se nalaze usvuda po ostrvu. Jelsa, kao i celi otok, ima bogato razvedenu obalu sa pripadajućim otočićima, mnoštvo uvala i rtova, gde gost može naći pravo zadovoljstvo i mir.Uvale i rtovi posebno su pogodni za sunčanje i kupanje - pesak, šljunak ili kameni obluci te velike ravne stijene uz gustu borovu šumu i uvek lagani povetarac pružaju gostu osveženje.

HRVATSKA HOTELI - PREUZMITE CENOVNIK

 Program putovanja, Hrvatska hoteli,Leto 2017 Cenovnik br.1 od 25.01.2017.pdf

Opisi apartmana

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 krtarenja plavosicilija-zelenoslovenijabanjekoncerti-zeleno-novi

 hrvatska-zelenogrcka-plavoamsterdam-zelenokefalonija-plavo