HRVATSKA PRIVATNI SMEŠTAJ

Mediteranska država, ubraja se među manje države Evrope, karakteriše je velika različitost regija, od planina i plodnih nizija, do razuđenih obala i ostrva. Zauzima površinu od 56.542km² i u njoj živi oko 4,5 miliona stanovnika. Na severu se graniči sa Slovenijom i Mađarskom, na istoku sa Srbijom, Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom, a na zapadu sa Italijom. Obala Hrvatske zauzima veći deo istočne obale Jadranskog mora i karakteriše je velika razuđenost, brojna ostrva, zalivi i mnoge kontinentalne destinacije za letovanje. Najpozantije turističke regije Hrvatske su: Dubrovnik, Makarska, Istra i Brioni, ostrva Hvar, Brač, Korčula, gradovi Split, Zagreb, Pula, Zadar...

MAKARSKA
Makarska je od davnina središte Makarskog primorja upravno, političko, gospodarsko, kulturno i prosvjetno, a od sredine XX. st. i turističko. Danas je to grad sa više od 15 hiljada stanovnika kome pripadaju i slikovita naselja pod Biokovom, Veliko Brdo, Puharići, Kotišina i Makar od kojega je nastalo ime Makarska. Makarska je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja, privlačno zbog svojih i prirodnih i klimatskih karakteristika, raznolike turističke ponude i gostoljubivih domaćina. 


PODGORA
Podgora je jedno od najslikovitijih mesta Makarske rivijere.Podgora je od davnina poznato ribarsko središte. Luka je i danas puna kočarica i drugih ribarskih brodova koji Podgori daju poseban kolorit. Turistička Podgora skladno je uklopila nove sadržaje i hotele u postojeće naselje starih ribarskih kuća. Dvorišta kuća za odmor i apartmana su puna mediteranskog rastinja i voća: naranadza, limuna i mandarini. 
PROMAJNA
Promajna je smeštena 4 km južno od Baške Vode. Nastala od malog ribarskog naselja uz obalu istočno od Baškog Polja.Promajna danas ima 230 stanovnika. Promajna je savršeno mesto za miran odmor, posebno pogodno za porodice sa malom decom zbog prekrasne plaže oko koje se razvilo naselje. Turistički kapaciteti Promajne iznose oko 1000 postelja u privatnim sobama i apartmanima. U Promajni se nalazi prekrasna bela šljunkovita plaža kao i nekoliko restorana, pizzeria, bistroa i kafića, dućani I pošta, ukratko sve što je potrebno za nezaboravni odmor. 
NOVIGRAD
Ovaj ribarski gradić se nalazi na severozapadu Istre i baš ta njegova geografska pozicija omogućila mu je atribute. Zapadna obala Istre je plića i razuđenija, a time i lepša. Kako je okrenut ka zapadu, zalazak Sunca rumeno-zlatne boje je predivan ugođaj. Jahte, jedrilice i ribarske barke, usidrene u novigradskoj marini, svakodnevni su prizor i daju mu poseban "šmek", kao fuzija tradicionalnog i modernog. Postoje brojne, šljunkovite i kamenite plaže, gde hlad pružaju zeleni borovi i makija, gde zrikavci zriču i gde se u vazduhu oseća ona mešavina esencije bora i morske soli. 
ROVINJ
Rovinj jedan je od najlepših gradova na hrvatskom delu Jadranske obale.Osnovan je u VII veku i uz Veneciju bio je jedan od najvažnijih kulturnih i trgovačkih centara Mediterana.Osim po bogatoj istoriji, kulturnoj baštini i diplomatiji, Rovinj je svetski poznat po svojoj gotovo magičnoj lepoti. Upravo zbog svoje lepote, Rovinj je izgradio status jedne od najpoželjnijih luksuznih destinacija na Mediteranu.U novijoj istoriji je centar kulture i turizma. Veliki izbor hotela, plaža kao i brojni spomenici svrstavaju ovaj grad na prvo mesto po posećenosti na Jadranskoj obali.Smešten na zapadnoj obali Istre, udaljen od Beograda 650 km, Rovinj jedno je od najposećenijih mesta Hrvatske rivijere koja pleni jedinstvenom lepotom starogradskog jezgra. Bujna mediteranska vegetacija, ostrva i zalivi, prelepi hoteli, restorani, taverne i kafići čine ovo mesto idealnim za odmor. 
UMAG
Umag, prvi grad na ulasku u Istru sa severa osvaja svojim šarmom, raznolikošću i bogatstvom ponude. Umag je gradić koji kroz 45 km obale i zanimljivo zaleđe sadrži sve posebnosti čitave regije i možda je najbolji uvod u jedan drugačiji doživljaj Mediterana. Grad Umag ima izuzetno zanimljivu istoriju: otkrili su ga rimski plemići i odlučili prisvojiti kao svoju letnu rezidenciju. Sjaj, raskoš i glamur tih vremena preslikava se i danas u venecijanskim kućama starog gradskog jezgrda - sačuvani su delovi zidina i kula, ali i renesansne i barokne zgrade i crkve… 
PULA
Pula je najveći grad Istarske županije, leži na jugozapadnom području istarskog poluotoka u dobro zaštićenom zalivu.Poput ostatka regije poznata je po svojoj blagoj klimi, mirnome moru i netaknutoj prirodi. Grad ima dugu tradiciju vinarstva, ribarstva, brodogradnje i turizma, a ujedno je i tranzitna luka. Pula je administrativni centar Istre još od rimskoga doba. 

PREUZMITE CENOVNIK

 Program putovanja, Hrvatska privatni smeštaj, Leto 2017, Cenovnik br.1 od 25.01.2017.pdf

Opisi apartmana

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 krtarenja plavosicilija-zelenoslovenijabanjekoncerti-zeleno-novi

 hrvatska-zelenogrcka-plavoamsterdam-zelenokefalonija-plavo