Platanes studio & apartmani – Platanes RetimnoLokacija: Platanes studija i apartmani se nalazi u mestu Platanes, 5km od grada Retimna. Udaljeni su oko 200 m od plaže i oko 100m od supermarketa..Mesto Platanes je malo turističko mesto, dobro povezano sa Retimnom. Autobuska stanica je udaljena oko 100m od studija.
Opis: U studija se mogu smestiti najviše tri odrasle osobe. Imaju čajnu kuhinju, frižider, kupatilo sa tušem, balkon ili terasu, klimu (čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta). Apartmani mogu da prime do 4 odrasle osobe. Svi poseduju čajnu kuhinju, frižider, kupatilo, balkon ili terasu, sef (uz doplatu) i klimu, (čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta). Platanes studija i apartmani u svom sastavu imaju recepciju, bar pored bazena, bazen sa ležaljkama i suncobranima, snek bar, Wi-Fi internet i povremenu animaciju za svoje goste (Kritsko i grčko veče, karaoke, živu muziku).

Opisi hotela

  • R E T I M N O
  • S T A L I S - Heraklion Regija
  • H E R S O N I S O S - Heraklion Regija
  • H A N I A

Error: No articles to display

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 grcka-plavosicilija-zelenoslovenijabanjeegipat-1zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo