Halkidiki{gallery}leto2015/grcka/halkidiki{/gallery}

Sitonija, je drugi prst Halkidikija. Naziv je dobio po sinu grčkog boga mora Posejdona. Nudi prirodne lepote, divne peščane plaže, slikovite male luke, mirna seoca i šumovite oblasti. Sitonija uspeva da objedini tradicionalnu lepotu i gostiljubivost sa savremenim zadovoljstvima. Uživaćete u idiličnim, čistim plažama, uzbudljivim pejzažima, nizom ribarskih seoca i luka.

Atos je treći i najistočniji od tri “prsta” Halkidikija. Mnogi smatraju da je najatraktivniji, iako je najmanje razvijen za turizam. Najveći deo Atosa se može posetiti samo uz specijalnu dozvolu. To je Agion Oros ili Sveta Gora koja se vodi kao manastirski posed već više od 1000 godina i kojim dominira veličanstveni vrh od 2000m nadmorske visine planine Atos.

Malo letovalište Hanioti, od Soluna udaljeno 105 km, očarava svojom dugom peščanom plažom,  prelepim parkom i živahnim talasima zaliva Toroneos. Pefkohori je jedno od najlepših letovališta na Halkidikiju, gotovo najjužnija tačka poluostrva Kasandra, pruža neponovljiv pogled na zaliv Toroneos.

 

HALKIDIKI HOTELI - PREUZMITE CENOVNIK

{file}leto2016/grcka/halkidiki-hoteli{/file}

HALKIDIKI APARTMANI - PREUZMITE CENOVNIK

{file}leto2016/grcka/halkidiki-apartmani{/file}

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo