Rimske Terme

U srcu neokrnjene prirode, gde se susreću bogata istorija i današnja arhitektura, tradicija priča pricu o Rimskim termama. Rimske terme se nalaze u Rimskim Toplicama, na reci Savinja, gde pod obroncima viskokg Stražnika iz dolomitskih stena izvire termalna voda. Zdravstveni efekat termalnih voda znali su ceniti još i stari Rimljani, koji su tu i sagradili prve terme.

Bogatstvo prirode i prijatna letnja temperatura, doprinose atraktivnosti i dopunjuju lepezu ponute Rimskih Termi. Dolinu Rimskih Toplica okružuju šumske padine okolnih brda, koje kotlinu štite od vetrova i letnjih vrućina. Pored bujne vegetacije, terme imaju i bujnu vegetaciju, kao i egzoticne biljke iz svih delova sveta, što posetiocima omogućava uživanje u raznovrsnosti prirode. Lokalne atrakcije su crkvica Lurd, rodna kuća slovenačkog pesnika Antona Aškerca u mestu Senožete i Celje sa Celjskim gradom, nekadašnjem domu Celjskih grofova. Ljubitelji cveća moći će da uživaju u Mozirskom gaju sa čudesno uredjenim parkom.

PREUZMITE CENOVNIK

 Program putovanja Rimske Terme ,Cenovnik br. 1 od 01.01.2018..pdf

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 put-oko-sveta-plavoplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjekopaonik-zeleno

 bansko2016grcka-plavoamsterdam-zelenobec-plavo