Vila FANI ROOMSSADRŽAJ VILE: dvorište i nternet priključak
SADRŽAJ STUDIJA: čajna kuhinja saposudjem i priborom,frižider,klima uredjaj,kupatilo sa toaletom,terasa,tv.
SADRŽAJ APARTMANA: čajna kuhinja s a posudjem i priborom,frižider,klima uredjaj,kupatilo sa toaletom,terasa,tv.
LOKACIJA: Vila se nalazi na početku glavne ulice Platamona. Poseduje izuzetno opremljene apartmane i studije (pegla, daska za peglanje, kafemat, ketler za zagrevanje vode, toster, veliki frižider sa zamrzivačem, mini štednjak). Svaka smeštajna jedinica sadrži kupatilo, terasu, TV i klima uređaj (u apartmanima svaka soba ima sopstveni TV i klima uređaj). Vila je udaljena od prvog supermarketa oko dva minut a hoda, a od šljunkovito - pe ščane plaže svega minut hoda. Peščana plaža je udaljena oko desetak minuta hoda obalom u pravcu Nei Poria).
Tip smeštaja: 1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ležaj i jedan običan ležaj. 1/4 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva bračna ležaja. 1/4+1 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva bračna ležaja i fotelja na razvlačenje. 1/4 duplex - čajna kuhinja (odvojena od spavadih soba), jedna spavada soba sa dva obična ležaja, d ruga spavada soba sa bračnim ležajem. 1/4+1 duplex - čajna kuhinja (odvojena od spavadih soba), jedna spavada soba sa bračnim ležajem, druga spavada soba sa dva obična ležaja i foteljom na razvlačenje

Opisi hotela

Opis apartmana

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo