★★★★ SAPHIR HOTEL 4* Konakli – Alanjawww.hotelsaphir.com

Lokacija: Lociran je na plaži, u mestu Konakli, 12 km udaljen od Alanje, 110 km od aerodroma u Antaliji.

Sadržaj: Sastoji se od glavne hotelske zgrade, soba u klubu (vila standard) i nove zgrade – vile gde je smeštaj tipa standard de luxe. Tu su i glavni restoran sa otvorenim i zatvorenim delom, 2 a la carte restorana (uz rezervaciju unapred i doplatu), barovi, hamam, sauna, pikado, 2 otvorena bazena, bazen za decu, zatvoreni bazen, 3 tobogana uz bazen, a dva sa mola u more, teniski teren, sala za igice, disko, dečiji otvoreni bioskop, mini fudbal, odbojka, košarka, fitnes, stoni tenis odbojka na plaži, bilijar, ronjenje, mini klub za decu.

Soba: klimatizovana, TV, telefon, minibar, sef, kupatilo sa tušem/WC, fen, balkon.

Usluga: all inclusive – doručak, ručak i večera po principu samoposluživanja, užine, kafa, kolači, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima. Pića u Lobby baru i diskoteci se naplaćuju.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: ceđeni sokovi, sladoled, čuvanje dece, pranje veša, masaže, frizer, sef u sobi, internet cafe, internet u sobama, iznajmljivanje opreme za tenis, osvetljenje terena kao i časovi tenisa, spa, wellness, kozmetički salon, sportovi na vodi uz upotrebu motora, ronjenje, bilijar. Ležaljke, dušeci, suncobrani i peškiri su besplatni.

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo