La Blanche Resort & Spa 5*Lokacija: Nalazi se na privatnoj peščano – šljunkovitoj plaži u mestu Turgutris, od centra Bodruma udaljen 18 km, od aerodroma oko 55 km.
Sadržaj: Pet restorana i pet barova (Lobby bar, Pool bar, Vitamin bar, B-Club bar, Disco bar), dva otvorena bazena, bazen za decu sa 3 tobogana, zatvoren bazen sa odvojenom delom za decu, mini klub i mini disco, igralište za decu, SPA centar sa 2 saune, hamamom, raznim egzotičnim masažama i tretmanima lica i tela. Gostima su na raspolaganju i frizerski salon, doktor, fitness centar, servis za pranje i peglanje veša, TV sala, bioskop, menjačnica, market, internet zona, tim za dnevnu i večernju animaciju, stoni tenis, 2 teniska terena, pikado, bilijar, odbojka na plaži, mogućnost bavljenja sportovima na vodi. Ležaljke, madraci i suncobrani za goste hotela su besplatni. Sobe : Postoje standardne i deluxe sobe (primaju najviše 3 osobe), family sobe (primaju do 5 osoba), kao i 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe su moderno i sa stilom opremljene i sve poseduju kupatilo sa kadom, klima uređaj, fen za kosu, telefonsku liniju, TV sa muzičkim kanalima, sef, mini bar (dnevno se dopunjuje sa dve vode i dva soka). Sve sobe imaju balkon, a 70% ima pogled more ili bazen. Usluga: Ultra all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćni obrok, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).
Usluge i aktivnosti uz doplatu: Premium uvozna pića, “La Perla” italijanski restoran, sokovi od sveže ceđenog voća, čuvanje dece, masaže, tretmani lica i tela, prodavnice, sportovi na vodi, bilijar.

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo