LATANYA BEACH RESORT 4*Lokacija: Hotel je udaljen 40 km od aerodroma i 16 km od centra Bodruma i smešten je u predivnom zelenilu, na površini od 17.000 m2. Ima sopstvenu, peščano-šljunkovitu plaža koja ima Plavu zastavu. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela; peškiri se dobijaju uz depozit.
Sadržaj:. Glavni restoran, a la carte restoran (riblji), 4 bara, otvoreni bazen, dečiji bazen, dva tobogana, dečiji klub (6-12 godina), fitnes centar, aerobik, odbojka na plaži, bilijar, pikado, stoni tenis, sportovi na vodi, animacija, doktor, hemijsko čišćenje, internet kafe i diskoteka, dnevna i večernja animacija.Sobe: Hotel se sastoji od glavne zgrade i klub dela. U glavnoj zgradi se nalazi 19 de luxe soba (površine 30 m2) i 3 porodične de luxe sobe (površine 45 m2). U klubu se nalazi 96 standardnih soba (površine 15 m2) i 36 porodičnih soba (površine 35 m2). Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon, satelitsku TV, mini bar (voda dnevno), sef, telefon i bežični internet.Usluga: All inclusive – „sve uključeno“ – doručak, ručak, večera, užine tokom dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).
Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sva hrana i piće posle ponoći, sa pića a la carte resoranu, uvozna, flaširana i luksuzna pića, turska kafa, sef u sobi, sportovi na vodi.

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo