Rixos Premium Bodrum 5*Lokacija: Ovaj luksuzni hotel, ušuškan u gustoj borovoj šumi, smešten je u najlepšem delu Bodrumskog zaliva. Prostire se na 187.000 m2, na 2 km od mesta Torba, 10 km od Bodruma, 25 km od aerodroma i svojim gostima nudi mir i udobnost uz vrhunsku uslugu i sadržaje.
Sadržaj: Glavni restoran, 5 a la carte restorana (italijanski, morski specijaliteti, suši, libanski i turski), 10 barova, dva otvorena bazena, unutrašnji bazen, “Royal Spa” (dalekoistočne terapije, razne vrste masaža uključujući masaže čokoladom, vrućim kamenjem, Thai i Bali masaže), tursko kupatilo, sauna, jacuzzi, parno kupatilo, fitness, razne vrste sportskih aktivnosti. Za najmlađe tu je Rixi mini klub u kome se profesionalni pedagozi brinu i organizuju aktivnosti za decu uzrasta od 0 do 16 godina (muzička soba, bioskop, fitness, igranje u pesku, vodeni tobogani, dečiji disco).Deluxe sobe: Hotel ima nekoliko tipova soba a sve poseduju LCD TV, mini bar, kupatilo (tuš), fen za kosu, ketler za čaj i kafu, klimu, telefon, sef, wireless internet (plaća se), bade mantil i papuče. Sobe su moderno uređene sa klasičnim elementima i poseduju sve što je potrebno za luksuzan odmor.
Usluga: Ultra all inclusiveLežaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo