SMARTLANE BITEZ GARDEN LIFE 3*Lokacija: Hotel se nalazi na 150 metara od plaže, 6 km od centra Bodrum, 40 km od aerodroma, u regiji Bitez. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.
Sadržaj: Glavni restoran, a la carte restoran, 2 bara, 4 otvorena bazena od čega su 2 sa delom za decu, dnevne aktivnosti pored bazena, stoni tenis, bilijar, sauna, tursko kupatilo, aerobik, pikado, internet u većini soba i zajedničkim prostorijama.Sobe: Kupatilo, fen, klima uređaj, SAT TV, telefon, wifi, sef (plaća se 2 eur po danu), mini bar (dnevno voda), francuski balkon.
Usluga: All inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23:00, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela), riblji a la carte restoran jednom tokom boravka (obavezna rezervacija), užine od 12:00 do17:00, sladoled za decu od 15:00 do 16:00.Usluge i aktivnosti uz doplatu: Uvozna, flaširana i energetska pića, sokovi od ceđenog voća, turska kafa, masaža i piling, sef.

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo