Diamond of Bodrum 5*Lokacija: Hotel se nalazi u blizini centra Bodruma, 35 km od aerodroma. Do šljunkovite plaže sa pontonom se dolazi podzemnim prolazom ispod ulice.
Sadržaj: Glavni restoran, riblji a la carte restoran, pet barova, otvoreni i zatvoreni bazen, bazen za decu, mini klub, igraonica, masaža, jacuzzi, fitness, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, internet, prodavnice. Od sportova tu su: stoni tenis, bilijar, sportovi na vodi. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Sobe: Hotel ima ukupno 214 soba. Family sobe se sastoje iz dve prostorije i primaju najviše 5 osoba. Svaka soba poseduje klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar (plaća se), sef, kupatilo, fen, većina soba ima balkon, a na podu je parket. Usluga: All inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćna užina od 23.00-23.30h, sladoled od 14.00-15.00h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima, užina tokom dana od 15.30-17.00h (samoposluživanje – izbor više jela).
Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana i pića u konzervama, sokovi od sveže ceđenog voća, minibar, sva pića i hrana u ribljem a la carte restoranu (besplatno jednom u toku boravka uz rezervaciju), sportovi na vodi, ronjenje, masaže, bilijar, telefon, internet, frizer, prodavnice.

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo