Vila STEFANIA LUXURY STUDIOSSADRŽAJ VILE: bašta, parking, WI - FI internet
SADRŽAJ STUDIJA : kuhinja sa posudjem i priborom, garnitura za sedenje na terasi, frižider, klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom i toaletom,rešo, terasa, LCD TV , peškiri, WI - FI internet.
LOKACIJA: Ova moderna vila je sagradjena 2014.godine i nalazi se na na odličnijoj poziciji na oko 80m od plaže i šetališta. Vila Stefan ia Luxury Studios je kompleks od tri objekta, s tim što je treda zgrada u izgradnji i bide spremna za goste u sezoni 2015.godine. Z bog svoje pozicije, ovo je sjajno mesto i za one koji su u potrazi za zabavom, kao i za one koji su željni mirnog odmora. Takođe ovo je i idealno mesto za sve one koji že le da bolje upoznaju celu regiju Halkidikija, jer je iz Nikitija sve veoma blizu i na dohvat ruke. Svi studiji imaju kompletno opremljenu kuhinju, nezavisno kupatilo, privatnu terasu, klima uređaj, LCD - TV i sve pogodnosti za komforan boravak.
Tip smeštaja: 1/3 studio - u jednoj prostoriji kuhinja, jedan običan ležaj i jedan bračni ležaj. 1/4 studio - u jednoj prostoriji kuhinja, kanabe na rasklapanje i jedan bračni ležaj

.

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo