★★★ MUZ HOTEL 3*Položaj: nalazi se u Alanji, na Kleopatrinoj plaži. Udaljen je 2 km od centra Alanje i 125 km od aerodroma u Antaliji.
Smeštaj: Hotel ima 2 bloka i ukupno 85 smeštajnih jedinica (23m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba). Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), laminat, SAT TV sa muzičkim kanalima, balkon ili terasa.
Usluga: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna kafa i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h. AI koncept ne uključuje: specijalna domaća i uvozna pića, flaširana pića, sladoled, svu hranu i pića posle 23:00h, tursku kafu, sveže ceđene voćne sokove.
Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, bar pored bazena. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, rent-a-car, prodavnice. Wi Fi je besplatan u lobiju.
Plaža: Hotel se nalazi na čuvenoj peščanoj Kleopatrinoj plaži. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.Peškiri za plažu i bazen nisu dostupni.
Sport i zabava: Otvoreni bazen sa delom za decu, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, tursko kupatilo, sauna, masaža.
http://www.muzhotel.com

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo