★★★★★ DELPHIN DELUXE 5* Okurcalar - Alanyawww.delphinhotel.com

Lokacija: Hotel je na peščanoj plaži, 32 km od Alanje, 90 km od aerodroma u Antaliji i već godinama uz hotel Botanik važi za jedan od najboljih hotela na tom delu rivijere. Hotel okružuju palme i veliki vrt a glavni sadržaji se nalaze između hotela i plaže.

Sadržaj: Hotel ima 416 soba i četiri panoramska lifta, glavni restoran, a la carte restorane, barove, otvorene bazene za odrasle, bazen za decu, tobogane, luna park, igralište, mini klub, mini disko, animaciju za decu, spa, tursko kupatilo, saunu, đakuzi, masažu, frizera, igraonicu, internet, diskoteku, bioskop, prodavnicu, šatl bus za Alanju i Side uz rezervaciju, odbojku, stoni tenis, bilijar, pikado, tenis (uz rezervaciju), aerobik, fitnes, sportove na vodi.

Soba: klimatizovana, SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo sa tušem/WC, fen, balkon.

Usluga: ultra all inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera, po principu samoposluživanja, dečija večera, sveže ceđeni sokovi, sladoled, kolači i peciva, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: flaširana pića, sportovi na vodi, oprema za tenis, frizer, masaža, spa, đakuzi, telefon, internet, igraonica, servis za pranje rublja, škola ronjenja, prodavnice, sobna usluga od 06.00-24.00h. Ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži su besplatni.

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo