★★★★★ MAXX ROYAL BELEK GOLF AND SPA Belekwww.maxxroyal.com

Lokacija: Ovaj luksuzan hotel je na peščanoj plaži dugoj, od aerodroma u Antaliji je udaljen 35km. Sadržaj: Hotel ima ukupno 429 soba, glavni restoran, a la carte restorane, barove, poslastičarnicu, snack restorane, otvorene i unutrašnji bazen, od kojih je jedan sa slanom vodom, otvoreni i unutrašnji bazen za decu, bioskop, spa centar, disko, internet, tursko kupatilo, parno kupatilo, saunu, akvapark sa toboganima, "Maxxi Land" klub za decu, igralište, mini disko, mini bioskop, animaciju, časove plesa, kuvanja i pravljenja koktela, show programe, kuglanje, bilijar, pikado, stoni tenis, aerobik, boćanje, odbojku na plaži, gimnastiku u vodi, jogu, košarku, vaterpolo, pilates, fudbal, fitnes.

Soba: klimatizovana, sef, bežični internet, telefon, LCD TV, mini bar, dvd plejer, set za kafu i čaj, kupatilo sa tušem/WC, fen.

Usluga: all inclusive – doručak, ručak, večera, po principu samoposluživanja, snekovi, ceđeni sokovi za vreme doručka, branč svake nedelje, poslastičarnica, u Maxxi Landu (za decu) sladoled, voće i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: a la carte restorani, večere na molu, pavoljoni na molu, rentiranje automobila na struju, čajdžinica, Golf club bar, nargile bar, sobna usluga, kuglanje, bilijar, Nintendo, časovi ronjenja, časovi plivanja, sportovi na vodi, privatni trener za fitnes, časovi tenisa i iznajmljivanje profesionalne opreme, masaže, hamam, usluge čuvanja dece. Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo