★★★★★ VOYAGE BELEK Belekwww.voyagehotel.com

Lokacija: Hotel je na peščanoj plaži, 2 km od centra Beleka, 35 km od aerodroma u Antaliji.

Sadržaj: Hotel ima 587 soba i sastoji se iz dve glavne zgrade sa delimičnim pogledom na more, A bloka sa pogledom na kopno, B bloka sa pogledom na vrt i bungalova. U svom sastavu ima i: glavni restoran, a la carte restorane, restoran samo za odrasle (preko 16 god.), barove, otvorene bazene, unutrašnji bazen, bazene za decu, akvapark, tobogane, igralište i klubove za decu, igraonicu, animaciju, luna park, tursko kupatilo, saunu, masažu, parno kupatilo, đakuzi, spa, frizera, servis za pranje veša, bioskop, diskoteku, internet konekciju u lobiju, prodavnice, tenis, bilijar, pikado, mini golf, mini fudbal, stoni tenis, odbojku, aerobik, fitnes, sportove na vodi.

Soba: klimatizovana, SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo sa tušem/WC, fen, balkon.

Usluga: ultra all inclusive – doručak, ručak, večera, po principu samoposluživanja, dečiji meni, snekove, sladoled, poslastičarnicu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: uvozna pića, ceđeni sokovi, a la carte restorani, steak house, spa, masaža, ronjenje, bilijar, kuglanje, tenis u noćnim terminima i oprema, golf teren, sportovi na vodi, internet cafe, telefon, igraonica, frizer, servis za pranje rublja i prodavnice. Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo