MARTI MYRA HOTEL HV1 Tekirova - Kemerwww.marti.com.tr

Lokacija: na šljunkovito-peščanoj Tekirova plaži sa plavom zastavicom, između dva antička grada Olimposa i Faselisa, u borovoj šumi, 17 km od Kemera, 70 km od aerodroma u Antaliji.

Sadržaj: Hotel ima ukupno 439 soba, glavni restoran, a la carte restorane, barove, 7 otvorenih i 1 unutrašnji bazen za odrasle, bazene za decu, akvapark, animaciju, internet, frizera, spa centar, tursko kupatilo, saunu, masažu, diskoteku, prodavnice, mini klub i igralište za decu, mini disko, tenis, stoni tenis, bilijar, košarku, odbojku, pikado, školu ronjenja, fitnes, sportove na vodi.

Deluxe soba: klimatizovana, SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo sa tušem/WC, fen, balkon.

Usluga: ultra all inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćni obrok, po principu samoposluživanja, snekovi, kolači, torte i čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: uvozna pića, ceđeni sokovi, sva pića u spa i sport centru, bilijar, sportovi na vodi, tenis u noćnim terminima i oprema, škola tenisa, škola ronjenja, spa centar, paviljoni na plaži, frizer, masaža, igraonica, telefon, internet, servis za pranje veša, prodavnice. Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo