★★★★★ PALOMA RENAISSANCE ANTALYA BEACH RESORT & SPA Beldibi – Kemerwww.palomahotels.com/renaissance

Lokacija: na šljunkovitoj plaži, 100 m od mesta Beldibi, 18 km od Kemera, 30 km od aerodroma u Antaliji.

Sadržaj: Hotel ima 347 soba, glavni restoran, a la carte restorane, barove, bežični internet u lobiju, otvorene bazene, bazen za decu, unutrašnji bazen, akvapark sa toboganima, tursko kupatilo, saunu, fitnes centar, mini klub i igralište za decu, igraonicu, mini golf, bilijar, pikado, aerobik, odbojku, zidove za penjaje, boćanje, bilijar, akvabik, sportove na vodi, košarku, mini fudbal, tenis, stoni tenis.

Soba: klimatizovana, SAT TV, kupatilo sa tušem/WC, telefon, mini-bar, sef, priključak za internet (dodatno se plaća), fen, balkon.

Usluga: ultra all inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, po principu samoposluživanja, sladoled uz ručak i večeru u glavnom restoranu, snekovi tokom dana na plaži i oko bazena, kasni noćni snekovi, kafa, čaj i kolači, sveže voće i roštilj u vrtu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: a la carte restorani, luksuzna pića, sveže ceđeni sokovi (osim u vreme doručka), sobna usluga, internet u sobama, masaže, servis za pranje veša, frizerski salon, čuvanje dece, telefon, osvetljenje teniskih terena, časovi tenisa i oprema, škola wind surf-a, sportovi na vodi. Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo