★★★★★ GURAL PREMIER TEKIROVA Tekirova - Kemerwww.guralpremier.com

Lokacija: Ovaj hotel proglašen je najluksuznijim hotelom u 2012. godini. Nalazi se na peščano-šljunkovitoj plaži okružen borovom šumom, 17 km od Kemera, 75 km od aerodroma u Antaliji.

Sadržaj: Hotel se sastoji od dvospratnih i trospratnih zgrada. Ima glavni restoran, a la carte restorane, barove, diskoteku, bazene, bazen za decu, mini klub, igralište, akvapark sa raznim sadržajima i 27 tobogana, spa, saunu, tursko kupatilo, masažu, internet kafe, teniske terene, animaciju, frizera, servis za pranje veša, prodavnice, pikado, stoni tenis, tenis, fudbal, košarku, odbojku, ronjenje, fitnes, aerobik, sportove na vodi, streljaštvo.

Deluxe soba: klimatizovana, SAT TV, telefon, kablovski internet, sef, mini bar, set za kafu i čaj, kupatilo sa tušem/WC, fen, balkon.

Pool deluxe sobe: nalaze se u dvospratnicama i imaju izlaz direktno na bazen sa svojih balkona. Po svojoj opremi iste su kao i deluxe sobe.

Usluga: all inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćni bife, po principu samoposluživanja, snekovi, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: uvozna pića, a la carte restorani, specijalna vina, šampanjac, sobna usluga, ceđeni sokovi, spa, masaža, mini fudbal, teniski tereni, časovi i oprema za tenis, bilijar, sportovi na vodi, igraonica, telefon, internet kafe, internet u sobi, paviljoni na plaži, nargile, frizer, servis za pranje veša, prodavnice. Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo