★★★★★ AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA 5* Kizilot – Sidewww.ameliabeachresort.com

Lokacija: Hotel je na peščano-šljunkovitoj plaži sa plavom zastavicom do koje se dolazi podzemnim prolazom ispod auto-puta, 15km je od Manavgata, a 3 i 4 km od Kizilota i Okurcalara, od aerodroma u Antaliji udaljen je 90 km.

Sadržaj: Hotel ima 475 soba, glavni restoran, a la carte restorane, barove, poslastičarnicu, otvorene bazene, tobogane, unutrašnje bazene, bazen za decu, mini klub, klub za tinejdžere, animaciju, amfiteatar, internet na recepciji, stoni tenis, teniske terene, košarkaški teren, saunu, tursko kupatilo, diskoteku, masaže, frizera, servis za pranje veša, prodavnice, gimnastiku, aerobik, step, gimnastiku u vodi, odbojku na plaži, fudbal na plaži, boćanje, bilijar, tenis, stoni tenis, fitnes, streljaštvo.

Soba: klimatizovana, SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo sa tušem/WC, fen, balkon.

Porodična soba tip B: 2 odvojene sobe, jedno kupatilo, u jednoj sobi bračni krevet, a u drugoj dva odvojena kreveta i sofa. Ostala oprema je ista kao i u standardnoj sobi.

Usluga: all inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, po principu samoposluživanja, snekovi, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: pića u disko baru i vitamin baru, uvozna pića, ceđeni sokovi, sobna usluga, sef u sobi, masaže, osvetljenje za teniske terene, sportovi na vodi, bilijar, igraonica, usluge doktora, internet, telefon, servis za pranje veša, prodavnice. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni, peškiri se dobijaju uz karticu.

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo