★★★★★ SEA WORLD RESORT & SPA 5* Kizilagac – Sidewww.hotelseaworldresort.com

Lokacija: Hotel je na plaži u Kizilagacu, 15 km od mesta Side, 10 km od Manavgata, 50 km od Alanje i 70 km od aerodroma u Antaliji.

Sadržaj: 530 soba, restorani, barovi, bazeni na otvorenom, tobogan, bazen za decu, unutrašnji bazen, mini klub, bežični internet, fitnes centar, teniski tereni, odbojka na plaži, pikado, boćanje, stoni tenis, aerobik, gimnastika, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, animacija.

Soba: klimatizovana, kupatilo sa tušem/WC, telefon, SAT/TV, sef, mini bar, balkon.

Usluga: all inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, po principu samoposluživanja, snekovi, kafa i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled, po hotelskim terminima.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: sveže ceđeni sokovi, luksuzna i specijalna pića, sva uvozna pića, telefon, fax, osvetljenje teniskog terena i oprema, sef, SPA centar, frizer, servis za pranje veša, čuvanje dece, doktor. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo