Dolphin Beach **Lokacija: Nalazi se na zapadnoj strani poluostrva, u malom letovalištu Possidi, na samoj obali, od koje ga deli mala ulica - šetalište. Dolphin Beach pored recepcije, ima bazen, restoran, menjačnicu, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta), bar na šetalištu iznad peščano – šljunkovite plaže, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), igraonicu... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 5 eur (set: 2 ležaljke i suncobran) - za rezervacije na bazi polupansiona. Sve sobe su sa TWC sa fenom, terasom, A/C, malim frižiderom, krevecom (na upit, uz doplatu po cenovniku) i SAT TV-om.

Standardne sobe: oko 25m2, namenjene za 2-3 osobe (dva standardna i pomoćni ležaj).

Superior sobe: veličine oko 30m2 i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili francuski ležaj i sofa).

Family sobe: nalaze se u prizemlju i imaju odvojenu spavaću (dva standardna ležaja) i dnevnu sobu (sofa i pomoćni ležaj) sa opremljenom čajnom kuhinjom, namenjene su za 2-5 osoba.

Ishrana: na bazi švedskog stola, samoposluživanje

Sobe: fen za kosu,kupatilo sa tuš kabinom i toaletom,mini bar,radio,sef,telefon,terasa,tv/sat.

Hotelski sadržaj: bar,dečiji zabavni park,dvorište,igraonica,internet kafe,mini market,otvoreni bazen,parking,recepcija,restoran,sef,servis za pranje rublja.

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo