Possidi Holidays Resort *****Lokacija:Hotelski kompleks Possidi Holidays nalazi se u prelepom mediteranskom vrtu i okruženju, na tri i po kilometra dugoj plaži, okružen borovom šumom i maslinama, nedaleko od centra malog Posidija. Idealan je za one koji traže odmor u lepoj prirodi, mirnu atmosferu, uz visok kvalitet usluge. Hotel se sastoji od glavne zgrade i 8 manjih „bungalova“ sa 8-12 soba različite vrste i struktura. Sadržaj hotela: restoran, grčka taverna, piano bar sa kaminom, snek bar na plaži, bazen, dečji bazen, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), SPA centar (u okviru kojeg su jacuzzi, sauna i teretana besplatni, a masaže i tretmani se doplaćuju), dečje igralište, rent -a- car, teniski tereni (uz doplatu na licu mesta), sportovi na vodi (uz doplatu na licu mesta), soba za društvene igre... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 5 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit od 20 eur. Sve sobe u hotelu imaju TWC sa fenom, A/C, mini bar, sef (uz doplatu na licu mesta), SAT TV, wi-fi Internet (besplatno), krevetac (na upit, bez doplate).
Opis smeštaja: Standardne sobe: oko 30m2, nalaze se u bungalovima i mogu primiti 2-3 osobe (dva standardna i pomoćni ležaj), gledaju na baštu ili na more.
Superior sobe: oko 30m2, nalaze se u glavnoj zgradi u prizemlju ili na prvom spratu i imaju direktan pogled na more ili na baštu, namenjene su za 2-3 osobe (dva standardna i pomoćni ležaj).
Family sobe: oko 35m2, sastoje se iz jedne prostorije, namenjene za 2-4 osobe (dva standardna ležaja i sofa – mogu smestiti dvoje odraslih i dvoje dece do 14 godina).
Suite: oko 50m2, nalaze se u glavnoj zgradi ili bungalovima, mogu gledati na more ili na baštu, namenjene su za 2-4 osobe, individualno, luksuzno uredjene.
Executive suite: oko 55m2, namenjene za 2-4 osobe, luksuzno uredjene, gledaju na more direktno ili na baštu.
Sadrzaj sobe: balkon,fen za kosu,internet priključak,klima uređaj,kupatilo,mini bar,radio,sef,telefon,tv/sat
Ishrana je po principu samoposluživanja (švedski sto).
Sport i zabava: dečiji bazen,dečiji zabavni park,frizerski salon,konferencijska sala,masaža,mini market,nacionalni restoran,otvoreni bazen,piano bar,rent-a-car,restoran,sauna,snack bar,spa i wellness centar,sportovi na vodi,teniski tereni otvoreni,teretana.

.

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo