Secret Paradise & Spa ***LokacijaHotel se nalazi se na 40 kilometara od Soluna, prema poluostrvu Kasandra, u centru velikog letovališta, a od prelepe peščane plaže ga deli samo mali park. Secret Paradise je odličan spoj cene, sadržaja i kvaliteta usluge koje nudi, pogotovo za porodice. U okviru ovog lepog hotela se nalaze restoran, dva bara, bazen, mali SPA: zatvoreni bazen, sauna, hamam, teretana i 2 jacuzzi-ja (korišćenje SPA centra se doplaćuje 7 eur po osobi dnevno), sef na recepciji (uz doplatu na licu mesta), servis za pranje rublja, konferencijska sala, prelepa vrtna terasa sa barom na krovu hotela, odakle pruža facinantan pogled na Solunski zaliv i Olimp u daljini... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Gosti hotela imaju besplatan pristup Internetu u lobby-ju. Hotel nema sopstveni parking. Sve sobe su renovirane 2014. i imaju TWC sa fenom, vrlo lepe terase, A/C, SAT TV, telefon, mini bar, wi-fi Internet (uz doplatu na licu mesta oko 15 eur dnevno), krevetac (na upit, bez doplate).

Sobe:Standardne sobe: oko 30m2, za najviše 2-4 osobe (dva kreveta i jedan pomoćni ležaj ili tri kreveta).
Standardne sobe sa pogledom na more: oko 25m2, za najviše 2-3 osobe (dva kreveta i jedan pomoćni ležaj).
Hotelski sadržaj: bar,fitnes sala,konferencijska sala,otvoreni bazen,parking,recepcija,restoran,salon lepote,sauna,sef,servis za pranje rublja,spa i wellness centar,đakuzi.

Ishrana je po principu samoposluživanja (švedski sto).

.

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo