Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/kompwww/public_html/images/hoteli/grcka/halkidiki/sitonija/athena_pallace_village /
Obaveštenje
  • JW_SIG_PRG


Athena Pallace Village*****

{gallery}hoteli/grcka/halkidiki/sitonija/athena_pallace_village {/gallery}

Lokacija: Izgraden u tradicionalnom grčko-makedonskom stilu. Ispred hotela je mala plaža, a smešten je blizu najlepše plaže Elia, na samo 8 km od Neos Marmarasa. Interesantnim ga čine mali vizantijski muzej i crkva.
Sobe: 95 soba. Sve imaju kupatilo, SAT TV, telefon, radio i balkon.
Hotelski sadržaj: U glavnom restoranu služe se specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje. Taverna se nalazi kraj otvorenog bazena i u svojoj „a la carte” ponudi ima jela grčke tradicionalne kuhinje. Razni kokteli i osvežavajuca pica služe se u baru na plaži ili bazenu. U sastavu hotela je „spa centar” sa saunom, centarom za masažu, tursko kupatilo, kao i menjačnica, parking, servis za pranje veša i sef.
Sport i zabava: Hotel ima 3 otvorena bazena, terene za tenis, stoni tenis i odbojku. Deca imaju svoj bazen, TV salu i igraonicu.

.

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo