Despotiko apartment hotel***Lokacija: Hotel se nalazi na samom kraju zapadne strane poluostrva Sitonija. Smešten je na plaži Tristinika, jednoj od najdužih i najlepših u Grčkoj. Od najbližeg mesta Toroni je udaljen 1 km.
Sobe: Ovaj hotelski kompleks se prostire na površini od 15000 m² i čine ga 3 zgrade sa ukupno 30 apartmana i suitova, sviaki ima kupatilo (tuš/ wc), kuhinjsku nišu, mini frižider, SAT TV, telefon, sef, fen i klima uređaj.
Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, hotel ima tavernu i nekoliko barova, od kojih je jedan na plaži. Od dodatnih sadržaja na raspolaganju su bežični internet, prodavnica, prodavnica suvenira, mali bioskop na otvorenom, rent a car i parking.
Sport i zabava: Veliki bazen sa izdvojenim delom za decu zauzima centralno mesto u bašti bogatoj zelenilom. Gosti mogu da se zabave igrajući odbojku na plaži, bilijar i stoni tenis, a najmlađima je na raspolaganju igralište.

.

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo