Lagomandra Beach & Suites ****Lokacija:Potpuno renoviran hotelski komleks 2010. i 2012. godine, Lagomandra Beach, sastavljen od nekoliko zasebnih zgrada, smešten je na oko pet kilometara pre Neos Marmarasa. Nalazi se na sopstvenoj plaži, u prelepom zelenom mediteranskom okruženju. Hotel ima recepciju, sefove, lep restoran, mali parking, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), mini market, otvoreni veliki bazen, dečji bazen, igralište, bar, tavernu, bilijar, stoni tenis i fudbal, kombi prevoz do Neos Marmarasa nekoliko puta u toku dana... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 5 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit od 20 eur.
Ops smeštaja:Superior sobe: oko 20m2, namenjene za 2-3 osobe (dva standardna ležaja i pomoćni); potpuno renovirane 2008 godine, gledaju na more ili na baštu.
Family sobe: oko 25m2, sastoji se iz jedne prostorije, sa dodatnom sofom na razvlačenje, namenjene za 2 odraslih i 2 dece; gledaju na baštu.
Gosti hotela mogu koristiti sadržaje celog kompleksa.
Ishrana je po principu samoposluživanja (švedski sto).
Sadržaj sobe: fen za kosu,klima uređaj,kupatilo sa tuš kabinom i toaletom,mini bar,telefon,terasa,tv/sat
Hotelski sadržaj: bar na plaži,bar pored bazena,bilijar,dečiji bazen,dečiji zabavni park,internet priključak,lobi bar,nacionalni restoran,otvoreni bazen,parking,recepcija,restoran,servis za pranje rublja,snack bar,stoni tenis,suncobrani i ležaljke na plaž,itv sala.

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo