Akrathos Hotel*** OuranoupolisLokacija: Ovaj porodični hotel, sastoji od sedam zasebnih zgrada, smeštenih u vrtu, bogatom palmama i maslinama. Udaljen je 2 km od centra Ouranoupolisa i 50 m od plaže, od koje ga deli ulica.
Sobe: 232 sobe, sve imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, TV, telefon, frižider i terasu. Porodične sobe imaju krevete na sprat ili 3 standardna i jedan pomoćni krevet.
Hotelski sadržaj: U glavnom restoranu se služe jela internacionalne kuhinje, a gostima je na raspolaganju i taverna sa koje se pruža predivan pogled na bazen i more. Hotel ima nekoliko barova na plaži i pored bazena, prodavnicu, TV salu, internet centar i parking.
Sport i zabava: Veliki bazen sa izdvojenim delom za decu zauzima centralno mesto hotelskog kompleksa. Za sport i rekreaciju gosti mogu da koriste terene za košarku, mali fudbal, odbojku i fitnes centar. Najmlađima su na raspolaganju dečiji klub i dva igrališta. Na plaži je ronilački klub, a zastupljeni su i mnogi sportovi na vodi.

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo