Vila FANISSADRZAJ STUDIJA : čajna kuhinja sa posudjem i priborom, frižider, garnitura za sedenje na terasi, klima uredjaj, kupatilo sa toalet om, rešo, terasa, tv Sadržaj apartmana: čajna kuhinja sa posudjem i priborom, frižider, garnitura za sedenje na terasi, klima uredjaj, kupatilo sa toaletom, terasa, tv
Lokacija: vila se nalazi u strogom centru Haniotija, udaljena oko 80m od plaže. Prednost vile Fanis je idealna lokacija, blizina plaže, u samom srcu Haniotija, nedaleko od glavnog trga. Preko puta vile se nalazi pekara, a nedaleko od vile je mini market, taverne, restorani brze hrane, picerija, poslastičarnica... jednom rečju sva dešavanja.
Vila sadrži studije i apartmane za smeštaj 3 - 5 osoba sa kompletno opremljenom kuhinjom (mini - štednjak), kupatilom i prostornim terasama sa garniturom za sedenje. Do početka sezone, vila de biti delimično renovirana, što de svakako doprineti boljem komforu i kvalitetu same vile. Parkiranje automobila je na javnom parkingu.
Tip smeštaja: 1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i tri obična ležaja. 1/4 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična i jedan bračni ležaj. 1/4 apartman – u jednoj prost oriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj i druga prostorija tri obična ležaja ili jedan bračni i jedan običan ležaj. 1/5 apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ili jedan bračni ležaj i druga prostorija tri obična ležaja ili jedan bračni i jedan običan ležaj. U pojedinim slučajevima moguda su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm - 200cm sa 75 - 90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185 – 200cm sa 120 – 155cm. Korišdenje klima uređaja je uključeno u cenu.
GPS KOORDINATE: 40°00'05.6"N 23°34'26.5"E

 

 

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo