Vila PANORAMA IISADRŽAJ STUDIJA: čajna kuhinja sa posudjem i priborom, fen za kosu, frižider, garn itura za sedenje na terasi, internet priključak, klima uredjaj, kupatilo sa toaletom, peškiri, rešo, terasa, tv.
SADRŽAJ APARTMANA: čajna kuhinja sa posudjem i priborom, fen za kosu, frižider, garnitura za sedenje na terasi, internet priključak, klima ured jaj, kupatilo sa toaletom, peškiri, terasa, tv.
Vila Panorama II se nalazi u mirnom delu Haniotia, na 250m od mora i na oko 100m od centralnog trga i 50m od taxi stanice. Is pred vile se nalazi parking, a blizu je i velika samousluga.
Studiji imaju jednu pr ostoriju za smeštaj 2 - 4 osobe u okviru koje je i kompletno opremljena kuhinja, klima uređaj (korišdenje je besplatno), TV/KAT, kupatilo sa tuš/wc ili kadom, peškire i prostranu terasu.
Apartmani su predviđeni za smeštaj 4 - 5 osoba i imaju: spavadu sobu sa d va singl ležaja , dnevnu sobu u okviru koje se nalazi opremljena kuhinja i krevet na ravlačenje, klima uređaj (korišdenje je besplatno), TV, kupatilo sa tuš/wc ili kadom. peškire i prostranu terasu.
Tip smeštaja: 1/3+1 studio - u jednoj prostoriji čajna ku hinja i bračni ležaj, jedan običan ležaj i jedan pomodni ležaj (sa standardnim dušekom, dimenzija 80x185cm). 1/4 apartman - u spavadoj sobi bračni ležaj, u dnevnom boravaku čajna kuhinja i dva obična ležaja. U pojedinim slučajevima moguda su odstupanja mer a ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185 cm sa 75 - 80 cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185 – 190 cm sa 130 – 155 cm. Korišdenje interneta, klima uređaja i peškira je uključeno u cenu

 

 

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo