Vila DELTASADRZAJ VILE : WI - FI internet
SADRZAJ APARTMANA: čajna kuhinja sa posudjem i priborom, električni šporet, frižider, garnitura za sedenje na terasi, klima u redjaj, kupatilo sa toaletom, LCD TV, peškiri, terasa, tv, Wi - Fi Internet .
Lokacija: nalazi u centru Haniotija, u pešačkoj zoni, udaljena od plaže oko 200 m. Ova vila ima odličnu poziciju, nalazi se nedaleko od glavnog trga i u centru svih dešavanja u letovalištu. U blizini vile je veliki broj taverni, kafida, prodav nica, picerija...
U ovoj vili imamo 1/5 apartman, koji je veoma komforan i kompletno opremljen: kuhinja sa šporetom i velikim frižiderom, klima uredjaj, LCD, kupatilo sa toaletom i tuš kadom, terasa sa garniturom sa sedenje. Preporučujemo ga kako porodicim a sa decom, tako i mladima.
Tip smeštaja: 1/5 apartman – u dnevnom boravku trosed na razvlačenje, u spavadoj sobi bračni ležaj i jedan običan ležaj.U pojedinim slučajevima moguda su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.Grčki standard za normalni ležaj je 185cm - 200cm sa 75 - 90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185 – 200cm sa 120 – 155cm.Korišdenje klima uređaja, peškira i interneta je uključeno u cenu

 

 

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo