Vila ELENISADRŽAJ VILE: WI - FI internet
SADRŽAJ DUPLEXA: čajna kuhinja sa posudjem i priborom, električni š poret, frižider, garnitura za sedenje na terasi, klima uredjaj, kupatilo sa toaletom, peškiri, terasa, tvila ELENI Lokacija: nalazi se u centralnom delu Haniotija, udaljena oko 100m od glavnog trga i oko 300m od plaže. U blizini vile se nalazi veliki broj taverni, prodavnica, picerija, kafida, barova.... Vila sadrži prostrane duplex - apartmane, od kojih je jedan tipa mezoneta sa dnevnim boravkom i kupatilom u prizemlju i dve fizički odvojene spavade sobe na spratu, dok je drugi tipa duplex - app u jednom novo u sa dnevnim boravkom, kupatilom i dve spavade sobe. Duplexi su sa kompletno opremljeni: kuhinja (šporet sa rernom, veliki frižider sa zamrzivačem i trpezarijski sto), klima uredjaj, TV, WI - Fi. Ovu vilu, zbog izuzetnog komfora i opremljenosti, preporučujem o za višečlane porodice i veda društva.
Tip smeštaja: 1/5 duplex/mezoneta - u prizemlju je dnevni boravak sa kuhinjom i jednim običnim ležajem, a na spratu jedna spavada soba sa bračnim ležajem i druga spavada soba sa dva obična ležaja. 1/6 duplex/m ezoneta - u prizemlju je dnevni boravak sa kuhinjom i dva obična ležaja, a na spratu jedna spavada soba sa bračnim ležajem i druga spavada soba sa dva obična ležaja. 1/6+1 duplex/mezoneta - u prizemlju je dnevni boravak sa kuhinjom, dva obična ležaja i p omodnim ležajem, a na spratu jedna spavada soba sa bračnim ležajem i druga spavada soba sa dva obična ležaja. 1/6 duplex / apartman - dnevni boravak sa kuhinjom i dva obična ležaja, jedna spavada soba sa bračnim ležajem i druga spavada soba sa dva obična ležaja. 1/6+1 duplex / apartman - dnevni boravak sa kuhinjom, dva obična ležaja i pomodnim ležajem, jedna spavada soba sa bračnim ležajem i druga spavada soba sa dva obična ležaja. 1/6+2 duplex / apartman - dnevni boravak sa kuhinjom, dva obična ležaja i dva pomodna ležaja, jedna spavada soba sa bračnim ležajem i druga spavada soba sa dva obična ležaja. U pojedinim slučajevima moguda su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm - 200cm sa 75 - 90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185 – 200cm sa 120 – 155cm. Korišdenje interneta, klima uređaja i peškira je uključeno u cenu.

 

 

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo