Vila FILIPOSSADRŽAJ VILE: parking, roštilj na otvorenom
SADRŽAJ STUDIJA : čajna kuhinja sa posuđem i priborom , frižider , garnitura za sedenje na terasi , klima uređaj , kupatilo sa toaletom , p eškiri , terasa , TV , rešo
LOKACIJA: vila se nalazi na ostrvu Amuljani i udaljena je 100m od mora. Ovu vilu posebno preporučujemo zbog same lokacije, jer je na svega par koraka od mora, ali i zbog veoma ljubaznih vlasnika vile koji će vas dočekati sa tradic ionalnom grčkom salatom ili pak sa nekim od prelepih grčkih kolača.
Studiji su odlično opremljeni, sa komfornim terasama, a sa nekih se pruţa prelep pogled na more i poluostrvo Athos. U koliko želite da uživate u pravom, tradicionalnom okruţenju na Vašem letovanju u Grčkoj onda je Amuljani svakako pravi izbor.
Tip smeštaja: 1/2 studio - u jednoj sobi čajna kuhinja i bračni ležaj. 1/3 studio - u jednoj sobi čajna kuhinja, bračni i običan ležaj. 1/4 studio - u jednoj sobi čajna kuhinja, bračni ležaj, običan ležaj i kanabe. U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm - 200cm sa 75 - 90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185 – 200cm sa 120 – 155cm. Korišćenje klima uređaja, interneta i peškira je uključeno u cenu.
GPS KOORDINATE: 40°20'03.2"N 23°55'21.7"E

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo