Vila FILIKO 2SADRŽAJ VILE: WI - FI internet , dvorište, parking
SADRŽAJ STUDIJA: čajna kuhinja sa posuđem i priborom, garnitura za sedenje na terasi , klima uređaj , kupatilo sa toaletom , peškiri, terasa , LCD TV, rešo
LOKACIJA: vila se nalazi na ostrvu Amuljani na samo 150m od plaže Galimi koja se nalazi u centru i na 200m od plaže Limanaki. Vila se nalazi preko puta vile Filiko I, koja je takođe u našoj ponudi. Sadrži dvokrevetne studije sa prostranim terasama i garniturama za sedenje. Opremljena je u etno stilu, ukrašena kamenom sa dvorištem koje pruža prijatnu atmosferu. Blizina dve rajske plaže je dovoljan dokaz da je ova vila pravi izbor za kvalitetno letovanje u Grčkoj.
Tip smeštaja: 1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj. U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185 cm sa 75 - 80 cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185 – 190 cm sa 130 – 155 cm. Korišćenje interneta, klima uređaja i peškira je uključeno u cenu.
GPS KOORDINATE: 40°20'00.3"N 23°55'18.5"E

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo