Vila DEMISADRŽAJ VILE: WI - FI internet, dvorište, parking, terasa
SADRŽAJ STUDIJA: čajna kuhinja sa posuđem i priborom, garnitura za sedenje na terasi , klima uređaj , kupatilo sa toaletom , peškiri, terasa , LCD TV, rešo
LOKACIJA: vila se nalazi na ostrvu Amuljani i udaljena je 70m od plaže Kalopigado, 100m od plaže Alikes, a na 1.5km od luke i centra Amuljanija. Na oko 150m se nalazi auto kamp u kome je mini market, a na 200m se nalazi prva taverna sa nacionalnim i ribljim specijalitetima. Vila Demi se nalazi na blagom uzvišenju okružena maslinama, na samo nekoliko metara od dve plaže "Alikes" i "Kalopigado". Studiji su smešteni u prizemlju i na prvom spratu,  dobni su, prostrani i elegantno dekorisani, dovoljni za smeštaj 2 - 4 osobe, imaju terasu sa panoramskim pogledom na dve najpopularnije ostrvske plaže, kao i prostrano parking mesto. Idealna lokacija vile kao i ljubaznost domaćina učiniče vaš boravak prijat nijim. Svi gosti će biti prijatno iznenađeni ovim živopisnim ambijentom koji će im upotpuniti letovanje u Grčkoj.
Tip smeštaja: 1/3 studio - u jednoj sobi čajna kuhinja, bračni i običan ležaj. 1/4 studio - u jednoj sobi čajna kuhinja, dva bračna ležaja. U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm - 200cm sa 75 - 90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185 – 200cm sa 120 – 155cm.
GPS KOORDINATE: 40°19'15.0"N 23°54'46.3"E

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo