Vila LIMANAKISADRŽAJ VILE: WI - FI internet , dvorište, parking
SADRŽAJ DUPLEKSA: čajna kuhinja sa posuđem i priborom, garnitura za sedenje na terasi , klima uređaj , kupatilo sa toaletom , peškiri, terasa , TV, rešo
LOKACIJA: vila Limanaki se nalazi na Amuljaniju i udaljena je sa mo nekoliko metara od plaže. Vila Limanaki se nalazi u oblasti Aliki, na samo par koraka od mora i plaže. Vila je izgrađena pre samo nekoliko godina, a studiji su prijatni i dobro opremljeni. Vila je idealna za one koji ne žele da su u centru, već svoj odmor žele da provedu na samoj obali, pošto svi studiji gledaju na more i poluostrvo Atos. Najbolji izbor za mirno i opuštajuće letovanje u Grčkoj.
Tip smeštaja: 1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj. 1/2+1 studio – u jednoj pros toriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan pomoćni ležaj. U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm - 200cm sa 75 - 90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185 – 200cm sa 120 – 155cm. Korišćenje klima uređaja, interneta i peškira je uključeno u cenu.
GPS KOORDINATE: 40°19'12.2"N 23°55'18.0"E

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo