HUNGUEST HOTEL FORRAS 4*www.hotelforras.hunguesthotels.com
Lokacija: Hotel je udaljen svega 10 minuta šetnje od centra grada i svojim gostima nudi izvanredan odmor i relaksaciju. Pored hotela se nalazi Aquapolis-u koji je jedan od najvećih kupališnih kompleksa u Madjarskoj, i sa hotelom je povezan zatvorenim toplim hodnikom.
Smeštaj: Hotel poseduje 172 sobe i 5 apartmana. Sve dvokrevetne sobe su opremljene sa: LCD TV, fen sa kosu, sef, mini bar, bade mantil, zeleni peskir za Aquapolis, beli peskir za sobu, wireless internet, balkon
Aquapolis: Wellness i spa kompleks Aquapolis, koji može da primi do 3000 ljudi, sadrži zabavni i wellness program za svaki uzrast, 9 unutrašnjih i 4 spoljna bazena, najveći tobogan u Evropi, koji je otvoren tokom cele godine. Aquapolis sadrži i zdravstveni deo sa lekovitom vodom, saune, sobe za masažu, „tihi wellness“ (zona za relaksaciju za starije od 16 godina sa sledećim uslugama: bazen za razonodu i penušavu kupku, finska sauna, infra sauna, parna komora, solna komora, tepidarij, aroma soba, spoljna sauna, mogućnost korišćenja 3 sata u toku dana, WIFI internet), dečje bazene, „baby world“, parnu kabinu, slanu kabinu, aroma kabinu. Sve sadržaje u Aquapolis-u je moguće koristiti besplatno u toku dana ukoliko se koristi hotelski smeštaj.

 

 

Opisi hotela

NAPOMENA: Podaci na web site-u su informativnog karaktera. Zvaničan je samo štampani cenovnik koji je sastavni deo prijave i ugovora.

 skijanje-austrija-hit-ponudaplanica-skokovi-zelenoslovenijabanjefrancuska-zima-zeleno

 pariz-zelenokrtarenja plavoamsterdam-zelenobec-plavo